La selecció catalana de futbol femení sub-16 ha empatat aquest matí (0-0) amb Andalusia. Les dues futbolistes perpetuenques que formen part de la selecció, Ariadna Mingueza i Paula Jiménez, han estat titulars.

El partit s'ha disputat al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro de Santa Perpètua, que, avui i demà, acull la segona fase del Campionat d'Espanya de futbol femení de les categories sub-16 i sub-18.

A la primera part, Catalunya ha enviat dos xuts al pal. Paula Jiménez també ha disposat d'una bona ocasió per marcar. No obstant això, al descans, s'ha arribat amb el marcador d'empat a zero. A la segona part, Catalunya ha dominat clarament davant d'una Andalusia que s'ha tancat al darrere. Les catalanes no han pogut traduir en gols la seva superioritat.

Demà, a les deu del matí, Catalunya s'enfrontarà a la Rioja. En la primera fase, Catalunya va guanyar un partit i va empatar un altre.

D'altra banda, Ariadna Mingueza ha estat convocada per participar amb la selecció espanyola sub-16 en un torneig que es disputarà entre els dies 13 i 18 de febrer a Anglaterra. Espanya jugarà dimecres contra Escòcia; divendres, contra Anglaterra i diumenge, contra Dinamarca.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]