El sènior de l'Sport Sala va caure dissabte a casa per 4 a 5 contra el líder, el Castellterçol. Els de la nostra localitat guanyaven per 4 a 2 però, en el tram final del partit, els visitants li van donar la volta al marcador.

El Castellterçol es va avançar al minut 12 i amb aquest 0 a 1 es va arribar al descans. Al començament de la segona part, l'Sport Sala es va posar 2 a 1. Els visitants van empatar i els locals van marcar altres dos gols. En els darrers minuts, el Castellterçol va reaccionar i va capgirar el resultat. L'empat a quatre va ser molt polèmic, perquè un jugador visitant es va ajudar de la mà per fer l'acció que va acabar amb gol. L'àrbitre no ho va veure i va deixar d'assenyalar la que hauria estat la sisena falta d'equip del Castellterçol i, per tant, doble penal a favor de l'Sport Sala. Els gols perpetuencs els van marcar Alonso, dos, i Iván i Oliver, un cadascun.

L'Sport Sala és cinquè amb 26 punts, a vuit del líder, el Castellterçol, i a cinc del segon, el Montornès. La propera jornada, l'Sport Sala jugarà a la pista del Futsal Iris B de Badalona, que és desè.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]