hola

Més d'un centenar de persones participen avui a la passejada per Santa Perpètua del Cicle A cent cap als cent. L’activitat, que inicia la nova temporada, té lloc aquest matí amb el mateix recorregut d'altres anys.

L’Ajuntament s’ha sumat un any més a aquest cicle, que organitza la Diputació de Barcelona, amb el suport dels consistoris que té per objectiu que els majors de 65 anys practiquin esport i al mateix temps conèixer altres poblacions. Aquest any Santa Perpètua forma grup amb Barberà del Vallès i les Masies de Voltregà. Precisament 49 veïns de barberà participen a la passejada d'avui; 35 són de Santa Perpètua i 25 de les Masies de Voltregà.

Els participants, que han començat el recorregut a tres quarts de deu del matí, han sortit des del Pavelló, i han anat fins al Castell de Can Taió on han fet una aturada per esmorzar i per veure les instal·lacions de l'edifici i de l'escola Barcanova. Després la passejada ha continuat cap a Santiga, on transcorre el 80% dels nou quilòmetres de recorregut.

Agents de la Policia Local, membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i una ambulància, a més de tècnics de la Regidoria d'Esports, han acompanyat els participants a la passejada i Xesco Macià s'ha encarregat del guiatge i de les explicacions sobre les característiques arquitectòniques, històriques i naturals dels punts per on passa la caminada.

Avui es duu a terme la primera passejada del Cicle a cent cap als cent, precisament per Santa Perpètua. La segona sortida del Cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als cent de la temporada 2017-2018 se celebrarà el 28 de febrer a Barberà del Vallès, amb inscripcions del 14 al 21 de febrer.


Foto: Alguns dels participants a la passejada d'aquest matí / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]