El primer equip de la UCF Santa Perpètua va sumar dissabte la quarta victòria seguida. Els d’Óscar Castel van guanyar per 0 a 2 al camp del Santa Eulàlia de Ronçana. Al descans, es va arribar amb l’empat a zero inicial.

Al minut 71, Oriol Gayola va fer el 0 a 1 i, tres minuts després, Adrián Lamas va sentenciar amb el segon gol. Al minut 89, Oriol Gayola va veure la segona targeta groga.

El Santa Perpètua és sisè amb 25 punts. Dissabte, rebrà la visita del Vilanova, que és segon amb 29 i un partit menys. L’entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ha explicat que el Santa Eulàlia de Ronçana va ser un rival dur.

Empat del Santa Perpètua B

D'altra banda, el Santa Perpètua B va empatar diumenge a un gol al camp de l'Atlètic Masnou. Els locals van marcar primer al minut 22 de la primera part i després va empatar el conjunt perpetuenc, mitjançant Alejandro Castro al minut 62. El Santa Perpètua B va acabar amb deu jugadors per l'expulsió per doble groga d'Álex Pareja al minut 84. Els de la nostra localitat, que són setens amb 12 punts, jugaran dissabte a casa contra el líder, el Vilassar de Dalt.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]