El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per un clar 6 a 1 el Palautordera. Els perpetuencs no van tenir cap problema per golejar un dels pitjors conjunts del grup.

Óscar García va fer el primer gol al minut 1. Durant la primera part, van marcar Pato i Guillermo Palma. Només començar la segona part, Guillermo Palma va aconseguir el 4 a 0. Óscar García va marcar el 5 a 0. El Palautordera va fer el gol de l'honor i, després, Pau va fer pujar al marcador el 6 a 1. Amb aquest triomf, el Santa Perpètua puja a la sisena posició amb 22 punts. La propera jornada, anirà al camp del Santa Eulàlia de Ronçana, que és tretzè amb 11 punts.

L'entrenador del Santa Perpètua, Óscar Castel, ha indicat que el partit contra el Palautordera va ser còmode.

Equip B

D'altra banda, el Santa Perpètua B va derrotar dissabte l'Empenta per 4 a 2. Marc García va fer els dos primers gols, als minut 8 i 16. A la segona part, Óscar López va marcar el 3 a 0. Els visitants van posar emoció al partit amb dos gols, però Óscar López va sentenciar amb el quart gol local al minut 88. Dos jugadors del Santa Perpètua, Óscar López i Pere Serra, i un del conjunt visitant van ser expulsats durant el partit. La propera jornada, el Santa Perpètua B anirà al camp de l'Atlètic Masnou. Els perpetuencs són sisens amb 11 punts, mentre que el seu proper rival suma 13 punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]