hola

Albert José Gonzalvo va ser el guanyador de la tercera Night Trail organitzada dissabte pel Club Esportiu Fondistes Fem Força de Santa Perpètua i marcada per la pluja. L'atleta va recórrer els vuit quilòmetres de la cursa nocturna en un temps de 30 minuts i 34 segons.

El segon classificat va ser Christian Plaza Carmena amb un temps de 31 minuts i 15 segons i el tercer, Carles García Delgado, amb 31 minuts i 22 segons.

En categoria femenina, la primera classificada va ser Elena Pérez Termes amb 40 minuts i 31 segons. La segona dona a completar el recorregut va ser Anabel Valentín Mateos amb un temps de 41 minuts i 8 segons i la tercera, Lidya Martín Candeleda, amb 41 minuts i 9 segons.

Els tres primers classificats masculins en la categoria local van ser Francisco Colle, Daniel Martínez i Alan Molina, mentre que les tres femenines van ser Silvia Gómez, Cristina Lasheras i Lucía Gil. Un total de 138 persones es van inscriure, però van ser 124 els atletes que van acabar la cursa, que, per tercera vegada, organitzava el Club Esportiu Fondistes Fem Força. La sortida i l'arribada estaven situades a la zona esportiva situada davant del Pavelló d'Esports. Hi va haver trofeus per als tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina i també per als millors atletes locals. Tots els participants van rebre com a obsequi un buff i una samarreta.

El president del Club Esportiu Fondistes Fem Força, Miquel López, s'ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament de la cursa.

D'altra banda, el 22 d'octubre es va celebrar la Mitja Marató del Mediterrani amb la participació de dos atletes del Club Esportiu Fondistes Fem Força, Carlos Corral i Eduard Montoliu, que participava per primera vegada en aquesta distància i que, amb l'ajuda i companyia de Carlos va fer un temps de 2:00:56.

L'1 de novembre, a Canovelles, va tenir lloc el 16è Cros Comarcal Escolar d'aquesta localitat i va comptar amb la participació de Julia Bolivar, a la categoria aleví, i de Lucía Gil, en infantils.


Foto: Sortida de la prova / Fondistes Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]