hola

Dos grups de hip hop del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, K-MUFFINS i K-MEC GO, s'han proclamat campions d'Europa en la competició celebrada del 12 al 15 d'octubre a la localitat portuguesa de Porto.

En concret, K-MUFFINS va guanyar en la categoria infantil màsters A amb 77 punts, cinc més que el segon classificat, CHECKMATE. "Veníem de guanyar-ho tot i teníem moltes esperances d'aconseguir aquesta competició, encara que era difícil", ha explicat Arantxa Villalta, que és l'entrenadora dels grups de hip hop del Servei d'Esports amb la col·laboració de Jennifer Arjona. Villalta ha destacat que el triomf de K-MUFFINS "va ser molt clar; pensa que moltes competicions es decideixen per un marge molt estret i nosaltres vam treure cinc punts al segon classificat". K-MUFFINS, format per vuit noies d'entre 9 i 12 anys, va obtenir el passi per al Campionat d'Europa després de guanyar el Campionat d'Espanya.

Per la seva part, K-MEC GO va ser primer en la categoria absoluta rookies B amb un total de 82 punts, un més que el segon, WGYALS. El grup perpetuenc, format per 12 ballarins i ballarines d'entre 11 i 32 anys, va participar en el Campionat d'Europa després de ser tretzè en el Campionat d'Espanya. "En aquest cas el títol ha estat una sorpresa molt agradable", ha explicat Arantxa Villalta.

A partir d'un únic ball, els jutges valoraven la interpretació musical i la musicalitat, l'originalitat i la innovació, i l'estil i l'expressió, a més de l'actuació en la seva globalitat.

Aquesta era la primera vegada que se celebrà el Campionat d'Europa, amb el títol de Rock Da House Finals. La delegació perpetuenca desplaçada a Portugal estava formada per 37 persones, entre participants i familiars. "Fem una molt bona valoració d'aquesta experiència única i dels èxits aconseguits", conclou Villalta.

El Servei d'Esports inicia ara una nova temporada de hip hop. En aquesta ocasió comptarà amb tres grups en competició, K-MUFFINS, K-MEC GO i K-DAZZLING. Els diferents campionats començaran al mes d'abril.


Foto: K-Muffins, campiones d'Europa de hip hop / K-Muffins

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]