hola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà la primera setmana del mes d’octubre una nova temporada de les activitats esportives municipals per a adults. Les persones interessades ja es poden inscriure al Pavelló d’Esports. També està oberta la inscripció per a l’escola esportiva i per a les classes de hip-hop i tennis per a infants.


Tant l’escola esportiva com el hip-hop i el tennis començaran el 2 d’octubre per a aquells que s’inscriguin en el torn de dilluns i dimecres, i el dia 3, per al torn de dimarts i dijous. En el primer cas, hi haurà reunions informatives el 27 de setembre i en el segon, el dia 28.

Pel que fa als adults, el dia 2 començaran les aeromodalitats, la gimnàstica de manteniment i el fitpump, mentre que el dia 3, s’iniciarà el fitpilates, i altres grups de fitpump, aeromodalitats i gimnàstica de manteniment.

La piscina acollirà cursets en dos grups, dilluns i dimecres, i dimarts i dijous. El primer començarà el 2 d’octubre i el segon, el dia 3.

La Regidoria d’Esports ha establert tres tipus d’abonament: el complet, amb un preu de 30 euros mensuals; el bàsic de piscina (25 euros) i el bàsic del Pavelló (25 euros).
També hi ha l’opció de fer cursos d’activitats físiques i aquàtiques des de 12,50 euros. L’horari d’activitats que entren en l’abonament bàsic, com el ciclisme indoor, i les activitats que entren amb l’abonament complet, com el ciclisme indoor+abdominals, krossfit, fit­pump, zumba o gac, s’inicien el 2 d’octubre també.


Foto: Ciclisme indoor / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència
26 Abr 2024 09:12 - RedaccióEl CH Santa Perpètua cau golejat a casa i està a nou punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va perdre ahir a la nit en partit ajornat per [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]