La selecció espanyola absoluta femenina d'hoquei patins, amb la perpetuenca Laura Vicente a les seves files, s'ha proclamat aquest matí campiona del món en el marc del World Roller Games, que es disputa a Xina. Espanya s'ha imposat en la final a Argentina per 5 a 7 en un partit que s'ha decidit en la pròrroga.

Aquest és el tercer títol que aconsegueix Laura Vicente amb Espanya després del Mundial de Xile i del Campionat d'Europa.

El partit d'aquest matí contra Argentina ha estat molt disputat. La primera part ha acabat amb un empat a tres gols. A la segona part, Argentina ha fet el quatre a tres, però Espanya ha empatat i ha forçat la pròrroga. En el temps afegit, les argentines s'han tornat a posar per davant, però les espanyoles han reaccionat i li han donat la volta al marcador.

D'aquesta manera, Espanya revalida el títol aconseguit el 2016 a Xile. Aquest és el sisè Campionat del Món que suma la selecció espanyola.

En semifinals, Espanya havia derrotat Xile en la tanda de penals i en quarts de final, Portugal per 4 a 1. En la fase prèvia, les espanyoles van guanyar tots els partits. Així, van derrotar Alemanya per 7 a 0; els Estats Units, per 8 a 0 i França per 10 a 1.

Laura Vicente és portera al Palau de l'OK Lliga femenina i entrenadora al Club Hoquei Santa Perpètua.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]