hola

La Unificació Club de Futbol Santa Perpètua ha celebrat durant els darrers caps de setmana la vuitena edició del Torneig Paco Navarro. Tots els equips de base de l’entitat i el conjunt amateur femení han participat en aquesta competició, que ha aplegat el Centre de Futbol Municipal Paco Navarro un bon nombre de jugadors i clubs de diferents poblacions catalanes.


La vuitena edició del Torneig Paco Navarro va començar el 3 de juny i va finalitzar diumenge amb els partits de categoria infantil. En entremaliats, el guanyador va ser el Santa Eulàlia de Ronçana; en debutants, el Cerdanyola de Mataró; en prebenjamí, el Tibidabo Torre Romeu; en benjamí, el Rubí; en juvenil, el Rubí; en infantil-aleví femení, la Fundació Cornellà; en juvenil-cadet femení, el Reus Deportivo; en amateur femení, el Seagull; en cadet, el cadet A de la UCF Santa Perpètua; en alevins, l’aleví A de la UCF Santa Perpètua i en infantils, el Sant Gabriel.

La UCF Santa Perpètua va lliurar dissabte els primers trofeus Paco Navarro als màxims golejadors i als porters menys batuts de l’entitat. L’acte va tenir lloc al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro. Els màxims golejadors de la temporada han estat Pau Tort (24 gols), en categoria debutant; Gorka Martínez (41), en prebenjamí; Jordi Navarro (28), en benjamí; Sergio Cepa (50), en aleví; Haritz Pérez (40), en infantil; Aleix López Cuadrado (37), en cadet; Aleix López Estradera (31), en juvenil; Iván Rupérez (15), en el primer equip; Joan González (15), en l’amateur B; Marta Moritz i Nerea Paredes (14), en l’amateur femení; Paula Gallardo (49), en cadet-infantil femení; i Irene Fernández (32) en infantil-aleví femení. Els porters menys golejats han estat Ferran Millán (10), Eloi Benito (12), Manel Hueltes (12), Marc Capell (16) i Pau López (19).


Foto. Un dels partits del torneig / UCF Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]