hola

Els dies 3 i 4 de juny, se celebrarà la vintena edició de la Festa de l’Esport de Santa Perpètua amb el lema Viu l’esport amb respecte. La comissió organitzadora, formada per representants d’entitats i del Servei d’Esports de l’Ajuntament, ha preparat diverses activitats.

Un dels actes més importants de la programació és el lliurament dels premis als esportistes destacats de la temporada 2015-2016, que tindrà lloc el dia 3 a les 13.30 hores al Pavelló d’Esports. En aquesta ocasió, els guardons individuals seran per a Mei Altayó, de l’escola de karate Senshi Dojo; Rubén Córdoba, de l’Associació Catalana Vovinam Viet Vo Dao; i Carla Arenas, del Club Natació Santa Perpètua. Els premis als equips més destacats seran per al sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua, l’equip kata infantil del Senshi Dojo, l’aleví C de la UCF Santa Perpètua, l’aleví del Club Hoquei Santa Perpètua, l’infantil A de l’Sport Sala i l’infantil del Club de Judo Santa Perpètua.

A més, seran premiats els millors esportistes o equips de cadascuna de les entitats que han proposat candidats. El premi pel foment de l’esport escolar serà per al Club Esportiu Santa Perpètua. Les mencions especials seran per a Antonio Molina, del Servei d’Esports; Pedro Pons, del Club de Judo Santa Perpètua; i Laura Vicente, del Club Hoquei Santa Perpètua. El guardó a la commemoració d’aniversari serà per al Club de Judo Santa Perpètua, pels seus 40 anys.

El dia 3, de les 9 a les 13 hores, es desenvoluparà la Mostra d’entitats esportives al voltant del Pavelló. A més, hi haurà durant tot el matí, exhibicions de diverses disciplines esportives i una màster classe de ciclisme a l’aire lliure. El Pavelló acollirà entre les 11 i les 13 hores actuacions del Club Rítmica Santa Perpètua, del Club de Patinatge Artístic Santa Perpètua i dels grups de hip-hop del Servei d’Esports.


Foto: Exhibició de hip hop al Pavelló durant la darrera edició de la Festa de l'Esport / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]