El sènior de l'Sport Sala va aconseguir dissabte una victòria molt important a la pista del segon classificat, l'Iris de Badalona.

Els de Javi Sánchez es van imposar per 2 a 3.
A la primera part, els de Santa Perpètua es van avançar un 0 a 2 amb gols d'Alonso i Saúl. Abans del descans, l'Iris va fer l'1 a 2. A la segona part, Javi va marcar l'1 a 3 i els locals només van poder fer un altre gol.

L'Sport Sala rebrà dissabte la visita del Riudellots, que ara és el segon classificat. A falta de dues jornades per acabar la competició, l'Sport Sala és novè amb 24 punts i encara no té garantida matemàticament la permanència tot i que supera cinc equips a la classificació. Als perpetuencs ja els han sumat els tres punts que tenien pendents del partit suspès contra el Canet B.
L'entrenador de l'Sport Sala, Javi Sánchez, ha destacat la importància de la victòria contra l'Iris.