El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua es manté una jornada més en primera posició al grup C de la Segona Catalana. Els d'Enric Batlle van guanyar dissabte el Girona per 6 a 2.

Els visitants van ser els primers a marcar, però els perpetuencs van reaccionar i, al descans, ja guanyaven per 3 a 1.

Al començament de la segona part, el Girona va fer el 3 a 2. El Dalmec Santa Perpètua es va mostrar després molt superior i va evitar qualsevol sorpresa.

El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran una eliminatòria de la Copa de la Lliga a Caldes de Malavella.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]