El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte l'Ametlla del Vallès per 5 a 2 i ja suma tres jornades seguides sense perdre. David Rubio va fer l'1 a 0 al minut 37. La resta de gols van arribar a la segona part. Albert Verjaga va marcar el 2 a 0 i Pato, el 3 a 0 en els primers minuts de la represa.

Els visitants van reaccionar i van marcar dos gols, però Oriol Gayola i Ousmane van evitar la sorpresa amb un gol cadascun.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua jugarà al camp del Canovelles. Els perpetuencs són setens amb 31 punts i el Canovelles en suma 23 a la zona baixa de la classificació.

Equip B i femení

D'altra banda, el Santa Perpètua B anirà aquesta jornada al camp de l'Escola de Futbol Base de Ripollet després de descansar el cap de setmana passat. Els de Miguel Ángel Pareja són antepenúltims amb 13 punts, mentre que els de Ripollet estan tot just per sobre dels perpetuencs amb 15.

En futbol femení, l'amateur del Santa Perpètua va caure diumenge al camp del líder, la Lourdes, per 1 a 0. Les locals van fer l'únic gol del partit al minut 20. Diumenge, el Santa Perpètua, que és setè amb 19 punts, rebrà la visita del Molinos, que és quart amb 31 punts.

0
0
0

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]