El primer equip de la UCF Santa Perpètua va començar dissabte la segona volta del campionat amb una victòria contra la Lourdes de Mollet per 3 a 2. Guillermo Palma va marcar el gol decisiu al minut 90.

El partit va acabar amb alguna falta dura dels visitants i, fins i tot, amb agressions, una d'elles la que va patir el president de la UCF Santa Perpètua, José Lamas, per part d'un jugador de la Lourdes.
Pato va fer en el primer minut de joc l'1 a 0. Després, els perpetuencs van tenir diverses ocasions per ampliar el marcador, però no les van aprofitar. Al minut 35, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de la Lourdes per mans de Lamas i els visitants van empatar.

Al minut 53, el col.legiat va xiular una altra pena màxima en contra del Santa Perpètua per una inexistent falta del porter Adán. La Lourdes ho va aprofitar per marcar l'1 a 2.

El Santa Perpètua va disposar a partir d'aquest moment de clares ocasions de gol. Així, al minut 83, Pato va rematar al fons de la xarxa una molt bona centrada de David Rubio. Al minut 90, Palma va marcar el gol de la victòria. Els visitants van reclamar fora de joc, però l'àrbitre va donar el gol. Després, van arribar els incidents.

El tècnic perpetuenc, Juan Pedro Verjaga, indicava que el triomf havia estat just.

El proper compromís de lliga dels perpetuencs serà al camp de l'Escola de Futbol Barberà-Andalucía B.

0
0
0

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]