El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre dissabte a casa contra el líder, el Parets, per 0 a 1. El Parets va fer l'únic gol del partit al minut 35. L'enfrontament va ser molt igualat i el més just hauria estat un empat.
Dissabte, el Santa Perpètua començarà la segona volta a casa contra la Lourdes de Mollet. Els perpetuencs sumen 24 punts i la Lourdes, 30. En el partit de la primera volta, van guanyar els de Mollet. L'entrenador del Santa Perpètua, Juan Pedro Verjaga, ha explicat que van plantar cara al líder.

D'altra banda, l'amateur B de la UCF Santa Perpètua va caure dissabte a casa amb el Martorelles per 0 a 3. Al descans, els visitants ja guanyaven per 0 a 2. Només començar la segona part, van marcar el tercer gol. En el tram final del partit, va ser expulsat per doble groga Óscar López. El proper cap de setmana, el Santa Perpètua B rebrà la visita del Lliçà d'Amunt, un equip situat a la zona alta de la classificació.

Empat del femení

Per la seva part, l'amateur femení va empatar dissabte a un gol contra l'Escola de Futbol de Mataró. Al minut 15, van marcar les visitants i, abans del descans, va empatar Sonia Martínez. El proper cap de setmana, les jugadores que entrena Galo jugaran al camp del Gladiador. Els dos conjunts estan situats a la zona mitjana de la classificació.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]