Quarta derrota seguida del primer equip de l'Sport Sala. El conjunt que entrena Javi Sánchez va perdre dissabte a casa contra el primer classificat del grup 1 de la Primera Divisió Catalana, el Club Natació Caldes, per 2 a 5. Els de la veïna població han guanyat tots els partits que han disputat.

El líder guanyava al descans per un clar 0 a 4. A la represa, els de Santa Perpètua van maquillar el resultat. Al començament de la segona part, Oli va fer l'1 a 4, però el Club Natació Caldes va evitar qualsevol intent de remuntada dels locals amb el seu cinquè gol. En el tram final del partit, Marc Cano va marcar el 2 a 5.

L'Sport Sala és desè amb només 9 punts. El seu proper rival, el 14 de gener, serà el Futsal Iris de Badalona, que és el segon classificat amb 24 punts.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]