El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va perdre diumenge per 1 a 0 al camp del Parc. L'únic gol del partit va arribar al minut 23. Els perpetuencs van fer un bon partit i van merèixer un millor resultat davant del segon classificat del grup. Durant el partit, es va lesionar Pato, amb un fort cop al cap. El davanter perpetuenc va haver de ser traslladat a un hospital on li van curar la ferida que es va fer en topar amb un jugador del Parc.

Després d'aquesta derrota, el Santa Perpètua és novè amb 20 punts. Dissabte, jugarà a casa contra el Sant Celoni, que és el tercer classificat amb 32 punts.

El primer equip de la UCF Santa Perpètua va patir diumenge la sisena derrota de la temporada.

Derrotes del segon equip i del femení

D'altra banda, el segon amateur va caure dissabte a casa contra el Montornès Nord per 1 a 3. Els visitants es van avançar al minut 3, però, poc després, Óscar López va empatar. A la segona part, van arribar els altres dos gols del Montornès Nord.
El Santa Perpètua B és dotzè amb 12 punts i la propera jornada anirà al camp del Roureda, que és el vuitè classificat amb 18 punts.

Per la seva part, l'amateur femení de la UCF Santa Perpètua va perdre el cap de setmana passat per 2 a 0 al camp del Sant Fost. El primer gol va arribar al minut 35 i el segon, al 50. El Santa Perpètua és ara setè amb 12 punts i el proper cap de setmana descansarà.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]