Club Hoquei Santa Perpètua

El sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua va guanyar dissabte per 2 a 0 el Masies de Voltregà. Els perpetuencs es mantenen una jornada més en primera posició després de derrotar el segon classificat en un partit molt igualat.

Els visitants van sortir molt forts i Adrià va haver d'esforçar-se al màxim sota pals per evitar encaixar gols. A més, durant la primera part es va espatllar un dels patins d'Eloi, que no va poder tornar a la pista fins després del descans.
Els primers 25 minuts van acabar amb empat a zero. A la represa, els de Santa Perpètua van jugar millor. Després d'un parell de pals del Masies de Voltregà, el marcador es va estrenar al minut 10 amb un gol de Joel. El mateix Joel va fer el 2 a 0 cinc minuts més tard. El marcador ja no es va moure més.

El proper cap de setmana, darrera jornada de l'any a la pista del Caldes de Malavella.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]