Dalmec contra el Vic

Un gol d'Eloi a falta de 13 segons per al final va donar ahir la victòria al sènior del Club Hoquei Dalmec Santa Perpètua contra el Vic i el lideratge en solitari del grup C de la Segona Catalana. Els perpetuencs es van imposar per 5 gols a 4.

El partit va ser molt igualat. Al minut 3, el Vic va fer el 0 a 1. Poc després, Eloi va fallar un penal. El 0 a 2 va arribar al minut 19 i va ser molt protestat pels locals, que consideraven que la pilota no havia entrat totalment a la porteria defensada per Adri.

Poc abans del descans, Joel va marcar l'1 a 2. Només començar la segona part, Eloi va fer un dels quatre gols que va anotar ahir. El Vic va aconseguir el 2 a 3 al minut 6. El Dalmec no va empatar fins al minut 14 amb un penal transformat pel Eloi.

Al minut 18, els visitants es van tornar a avançar. Al minut 19, Eloi va empatar i després va fer el definitiu 5 a 4, que permet al Dalmec situar-se en primera posició en solitari. L'entrenador local, Enric Batlle, destacava la feina del seu equip. El proper rival del conjunt local serà el Tordera.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]