El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 4 a 1 l'Atlètic del Vallès. Al minut 15, Miguel Marimón va marcar l'1 a 0. Tot just abans del descans, Adrián González va fer el 2 a 0.
A la segona part, van marcar Óscar García i Moha. L'Àtletic del Vallès va establir el definitiu 4 a 1 al minut 81.

A la porteria va jugar Raúl Anguita, de l'amateur B, per la lesió d'Adán i després que el club hagi arribat a un acord amb l'altre porter del primer equip, Liñán, per deixar l'equip. Els perpetuencs han fitxat un altre porter, Davide Bonfatti, que dissabte va estar a la banqueta. El proper cap de setmana, el Santa Perpètua, que és sisè a la classificació, jugarà a Santa Eulàlia de Ronçana. L'entrenador perpetuenc, Juan Pedro Verjaga, ha indicat que el partit contra l'Atlètic del Vallès no va ser fàcil.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]