Partit de futbol

Demà dissabte el conjunt amateur A de la UCF Santa Perpètua rebrà la visita de l’Atlètic del Vallès. El Santa Perpètua és sisè amb 10 punts, mentre que el seu proper rival és quinzè amb tres. El líder és el Parc amb 18.

El conjunt de Juan Pedro Verjaga va perdre dissabte passat al camp del Vilamajor per 1 a 0. L’únic gol del partit va arribar al minut 57 en una acció molt protestada pels perpetuencs, que consideren que era fora de joc.

El Santa Perpètua va jugar millor durant la primera part i va fer mèrits per arribar al descans amb avantatge. A la segona part, el Vilamajor va pressionar i el gol va fer molt de mal als de la nostra localitat.

Amb la derrota contra el Vilamajor, es trencava una ratxa de quatre partits seguits sense perdre. El Santa Perpètua no perdia des de la primera jornada, quan va caure al camp de la Lourdes per 1 a 0.

D'altra banda, al grup 8 de la Quarta Catalana, el Santa Perpètua B va caure dissabte a casa per 1 a 2 contra l’Escola de Futbol Base de Ripollet. Els visitants van marcar el primer gol al minut 15 i el segon, abans del descans. A la segona part, Rubén Chaves va reduir les diferències.

Els de Miguel Ángel Pareja han perdut els tres partits que han disputat i estan situats a la cua de la classificació. El proper cap de setmana, jugaran al camp de la Llagosta.

Segona derrota del femení

L’amateur femení va encaixar diumenge la segona derrota de la temporada en perdre per 3 a 0 al camp de Los Molinos. El primer gol va arribar al minut 30. El Santa Perpètua va encaixar els altres dos gols a la segona part. L’equip que entrena Galo és dotzè amb zero punts i la propera jornada rebrà la visita del líder, el Vilassar de Mar, que suma sis punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat
15 Abr 2024 17:21 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala cau a la pista de l'Inter Sentmenat

El sènior A de l’Sport Sala va perdre diumenge a la pista de l’Inter Sentmenat per 8 a 6. Al minut [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]