hola

Santa Perpètua de Mogoda retrà homenatge aquest diumenge 9 d'octubre a l'esportista perpetuenca Laura Vicente, que es va proclamar campiona del món d'hoquei patins amb la selecció espanyola, diumenge passat a Xile. L'equip es va imposar a la final del Campionat del Món a Portugal per 3 a 2.

El Club d'Hoquei Santa Perpètua, entitat amb la qual l'esportista continua molt vinculada, organitza aquest esdeveniment coincidint amb el partit que disputarà al Pavelló Municipal l'equip sènior de la nostra localitat.

El regidor d'Esports, Julio Pérez, ha explicat que l'Ajuntament tenia previst fer un reconeixement institucional a Laura Vicente i que se sumarà a aquest acte d'homenatge a l'esportista perpetuenca, en el qual també hi participarà l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Julio Pérez ha explicat que Laura Vicente realitzarà el servei d'honor al partit del sènior del Club Hoquei, aquest diumenge a partir de les 12.15 hores.

El regidor d'Esports ha destacat que els èxits esportius de Laura Vicente, que ja es va proclamar campiona d'Europa l'any passat amb la selecció espanyola, “són un orgull perquè s'ha criat aquí i s'ha fet en un club de Santa Perpètua, amb el qual encara col·labora”. També ha manifestat que és un exemple per que els esportistes “vegin que no cal estar en un club gran per poder ser campiona del món i d'Europa”. Laura Vicente és portera del Generali Palau, equip amb qui va guanyar la temporada 2014-2015 l'OK Lliga d'hoquei patins. Julio Perez ha donat les gràcies a Laura Vicente “per portar el nom de Santa Perpètua arreu” i l'ha volgut animar perquè “continuï al mateix nivell i ens porti molt més títols”.

El regidor també ha apuntat que a Santa Perpètua l'esport femení “funciona” i ha recordat que modalitats com el futbol, el bàsquet i l'hoquei disposen d'equips de dones.

Per la seva banda, el president del Club Hoquei Santa Perpètua, Joan Subirats, ha explicat que "l'entitat va viure amb molta il·lusió el títol aconseguit per la Laura, que va jugar amb nosaltres fins a la categoria aleví-infantil i que és entrenadora de la base".

Nascuda l'any 1998, Laura Vicente va començar a jugar a hoquei quan tenia 7 anys al Club Hoquei Santa Perpètua, on va romandre fins als 14, quan va marxar a l'HC Palau perquè la normativa no permetia que jugués en equips masculins. A la temporada 2014-2015, amb 17 anys, va resultar campiona de l'OK Lliga amb el Palau, campiona d'Europa amb la selecció espanyola i va rebre la medalla distinció al mèrit atorgada pel Comitè Olímpic Espanyol. Aquesta darrera temporada 2015-2016, que ha culminat amb el Mundial, Laura Vicente ha assolit altres fites com la tercera classificació a la final four de la Copa d'Europa i la segona a la final de la Copa de la Reina amb l'HC Palau, a més del Campionat d'Espanya d'Autonomies amb la selecció Catalana.

A Santa Perpètua ha rebut la distinció de millor esportista femenina de les temporades 2005-2006, 2011-2012, i 2014-2015, en el marc de les diferents edicions de la Festa de l'Esport.


Foto: Laura Vicente, segona per la dreta, amb la medalla de campiona del món / hockeyiquique.cl

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]