El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va empatar dissabte a zero a casa contra el Vilanova del Vallès. Els perpetuencs van jugar molt millor a la segona part que no pas a la primera i els va faltar una mica de sort per sumar els tres punts.

La primera part va ser força igualada. El Santa Perpètua no va tenir cap ocasió de gol i els visitants només una, força clara, però la van fallar. Al minut 36, l'àrbitre va expulsar un jugador de cada equip per una picabaralla. Per part local va veure la vermella Jordi Camí.

A la segona part, les coses van canviar. El Santa Perpètua va ser millor, però no va tenir la sort de cara. Al minut 53, Rubio va llençar una falta al pal i, al minut 68, Pato va poder marcar, però el porter del Vilanova ho va evitar.

La propera jornada, el Santa Perpètua jugarà al camp del Vilamajor. El primer equip de la UCF Santa Perpètua encadena quatre partits sense perdre.

0
0
0

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]