La selecció espanyola femenina d'hoquei patins va guanyar ahir la final del Campionat del Món contra Portugal per 3 a 2. El partit es va decidir a la pròrroga amb un gol de María Díez. Aquest és el segon títol que aconsegueix la perpetuenca Laura Vicente amb Espanya després del Campionat d'Europa d'ara fa dos anys.

Espanya i Portugal ja s'havien enfrontat a la primera fase amb triomf clar de les espanyoles. A la final, l'equip espanyol va fer un gran primer temps i es va avançar al marcador amb un gol d'Anna Casarramona. A la segona part, Laura Puigdueta va fer el 2 a 0. Portugal va reaccionar i va marcar dos gols, forçant la pròrroga, però Espanya es va refer i va aconseguir el títol. És la cinquena vegada que la selecció espanyola aconsegueix el Campionat del Món.

L'anterior títol el va obtenir el 2008. Espanya ha guanyat tots els partits que ha disputat en aquest Mundial de Xile, en el qual Laura Vicente ha estat la portera suplent. La titular, Teresa Bernadas, ha estat escollida com la millor portera de la competició.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]