hola

Hip hop

Els grups de hip hop del Servei d’Esports de l’Ajuntament han finalitzat el curs amb molts bons resultats a les competicions a les quals han participat. La monitora responsable, Arantxa Villalta, s’ha mostrat satisfeta no només pels resultats sinó per la bona salut per la qual passa el hip hop a Santa Perpètua, amb 130 persones inscrites.


Els diferents grups han participat aquest curs a un total de vuit competicions com ara la Hip Hop Vila Moya, Hhi Spain, Hip hop Sant Cugat, Urban Display España, The Show Box, La Rock, Idance i Vic Dance Contest. Les K-Muffins, de categoria infantil, formades per nou nenes de 8 a 14 anys, han aconseguit molt bons resultats, un cinquè premi a Sant Cugat i un segon a Vic Dance Contest. A més, les K-Muffins, que porten dos anys d’entrenament conjunt, han pres part al programa televisiu Got Talent, on van aconseguir els quatre sis del jurat.

El grup K-Dazzling, de categoria júnior, format per 13 nenes i un nen de 10 a 15 anys, també han aconseguit molt bones posicions. Per la seva part, el grup K-mec Go, de categoria absoluta, ha fet una bona temporada aconseguint un segon premi a Sant Cugat i un primer premi a La Rock. El grup el formen vuit noies de 16 a 31 anys. La disciplina també ha incorporat la categoria Top Family. Sandra Barbudo i Alexia Rodríguez, mare i filla respectivament, també van prendre part en una competició.


Foto: Exhibició de hip hop a la Festa de l'Esport / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria
22 Abr 2024 09:53 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala es retroba amb la victòria

El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el Safa Anosda de Sabadell per 8 a 5 i va trencar la [ ... ]