hola

Piscina Municipal

La Regidoria d’Esports iniciarà el 18 de juny la temporada d’estiu de les Piscines Municipals. La temporada es perllongarà fins a l’11 de setembre. La Regidoria d’Esports ha modificat el calendari d’aquesta temporada, que presenta com principal novetat que arrenca una quinzena més tard del que fins ara era habitual i restarà oberta fins a l’inici del curs escolar incloent-hi els dies de Festa Major.

A més, s’amplia la jornada d’obertura mitja hora diària de dilluns a divendres entre el 4 de juliol i el 4 de setembre, que serà d’11 a 19.30 hores i també es manté oberta la piscina de 25 metres fins al 22 d’agost. El cap del Servei d’Esports, Jordi Bonàs, explica que aquestes novetats i canvis neixen dels suggeriments i demandes que en els últims anys la ciutadania i els usuaris han fet arribar i de la necessitat d’oferir un servei de lleure per a les persones que no marxen de vacances.
Bonàs comenta les altres novetats que seran l'obertura de més hores i que la piscina de 25 metres estarà oberta fins al 22 d'agost.

El preu de l’entrada a les piscines es manté i serà de 3,60 euros els dies laborables, mentre que l’accés en cap de setmana i festius és de 4,60 euros. La Regidoria d’Esports ha previst com cada any abonaments de temporada, mensuals i quinzenals, en les categories familiars i individual. Els preus oscil·len entre els 13,90 euros el quinzenal individual i els 91,30 euros la temporada familiar.

Jordi Bonàs apunta que ja es poden fer els abonaments a la recepció del Pavelló i subratlla que en començar en dia 18 les quinzenes no són naturals.

La temporada d’estiu de les Piscines Municipals començarà el 18 de juny i es perllongarà fins a l’11 de setembre. Els abonaments es poden fer ja a la recepció del Pavelló Municipal d'Esports.


Foto: Piscina Municipal de 50 metres / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]