El primer equip de l’Sport Sala afrontarà aquest cap de setmana la darrera jornada de lliga amb la permanència assegurada. Els de Javi Sánchez van sumar dissabte un empat decisiu a la pista de l’Inter Sentmenat, un rival directe.

Els de Sentmenat van marcar primer, però Ángel va empatar abans del descans. A la segona part, no es va moure el marcador i l’Sport Sala va sumar el punt que necessitava per garantir-se un any més jugar a la Primera Catalana. Els perpetuencs rebran dissabte la visita del Sant Julià de Ramis. L’Sport Sala és antepenúltim amb 22 punts i el Sant Julià de Ramis és el cinquè per la cua amb 23 punts.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]