El sènior de l'Sport Sala va aconseguir dissabte la tercera victòria de la temporada en derrotar l'Inter Sentmenat per 6 a 4. Saúl, amb dos gols als darrers instants, va decidir un partit que se li havia complicat molt als perpetuencs.

José va fer l'1 a 0, però l'Inter Sentmenat va pressionar molt i va disposar de clares ocasions. David va estar molt encertat sota pals. A més, en el tram final de la primera part, els de Javi Sánchez van aprofitar molt bé les seves accions de cara a gol. Així, al minut 17, Iván va marcar el a 2 a 0. Un minut després, el mateix Iván va fer pujar al marcador el 3 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

Al començament de la segona part, Ángel va protagonitzar una gran acció individual i va aconseguir el 4 a 0. L'Inter Sentmenat no es va venir abaix i va buscar la remuntada. Els gols visitants van anar arribant fins que, a falta d'un minut i 39 segons per al final, va pujar al marcador el 4 a 4. Afortunadament, en la següent jugada va marcar Saúl. El mateix Saúl va anotar el 6 a 4 definitiu a falta de 39 segons.

L'Sport Sala suma nou punts i descansarà els dos propers caps de setmana.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]