hola

El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va caure dissabte a casa contra el Minguella B per 62 a 85. El primer quart va ser de domini local. Al segon quart, els visitants van reaccionar i van marxar al descans amb un avantatge de cinc punts (35-40). L'inici del tercer quart va ser de clar domini del Minguella B, que va deixar sentenciat el partit.


Els de Raúl Luzón s'allunyen de la zona tranquil·la de la classificació. Ara mateix són dotzens amb només quatre victòries i ja estan a quatre triomfs de la zona de permanència directa. El proper cap de setmana, el Santa Perpètua jugarà a la pista del Club Natació Caldes B, que és el cuer i que ha perdut els catorze partits que ha disputat.

D'altra banda, el sènior B va perdre dissabte per 48 a 58 contra el Martorelles. Els de Carlos Meroño són penúltims amb només dues victòries i la propera jornada jugaran a la pista del Nou Badia B, que és el quart classificat.

Per la seva part, el sènior femení, que va descansar el cap de setmana passat, és el tercer classificat al seu grup amb vuit victòries, a només una del líder, el Ripollet. Les de Rubén Lama, que sumen vuit jornades seguides sense perdre, s'enfrontaran ara al Montmeló, que és el cuer amb només un triomf.

El Club Bàsquet Santa Perpètua va organitzar el 2 de gener el seu tradicional torneig 3x3. Un total de 37 equips de diverses categories van prendre part en aquesta competició, que es va disputar al Pavelló d'Esports de la nostra localitat.


Foto: Imatge del partit entre elsènior A del Club Basquet Santa Perpètua i el Minguella B / Carles Vidal

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]