El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte per 5 a 3 a la pista del líder, el Grups Arrahona. Els de Javi Sánchez van donar la cara contra un equip que ha guanyat tots els partits que ha disputat, però van tornar a Santa Perpètua amb una nova derrota.

El Grups Arrahona va inaugurar el marcador i Abel va empatar. Els de Sabadell van marxar al descans amb un resultat favorable de 3 a 1. A la segona part, Abel va fer el 3 a 2. El Grups Arrahona va aconseguir el 4 a 2 i va transformar un penal inexistent per fer pujar al marcador el 5 a 2. Finalment, Abel va establir el 5 a 3 definitiu.

El proper cap de setmana, l'Sport Sala descansarà i després anirà a Premià de Dalt. Els perpetuencs són cuers del grup 1 de la Primera Catalana amb zero punts després de la celebració de cinc jornades.

0
0
0

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit
15 Abr 2024 08:47 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya en el temps afegit

Un gol de Nil en el temps afegit va donar dissabte la victòria al primer equip masculí de la UCF Santa [ ... ]

Bruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya
12 Abr 2024 11:13 - RedaccióBruna Aixàs (Club Rítmica) participa aquest divendres en el Campionat d'Espanya

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, participarà aquest divendres en el Campionat d'Espanya. [ ... ]

El femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès
12 Abr 2024 09:32 - RedaccióEl femení de la UCF Santa Perpètua empata contra l'Inter Vallès

El primer equip femení de la UCF Santa Perpètua va empatar dissabte a dos a casa contra l'Inter Vallès. [ ... ]