El primer equip de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 2 a 3 al camp del Montmeló i va sumar el segon triomf seguit després de l'aconseguit la jornada anterior contra el Lliçà d'Amunt. El Montmeló va inaugurar el marcador al minut 9, però, poc després, Lamas va empatar. A la segona part, Pato va fer l'1 a 2. El Montmeló va empatar i el Santa Perpètua va aconseguir el triomf gràcies a un gol al darrer minut de Daniel Hernández.

Dissabte, els perpetuencs rebran la visita del Canovelles. El Santa Perpètua és catorzè amb 7 punts, mentre que el seu proper rival és el cuer amb només 2 punts i ve de perdre a casa amb el Santa Eulàlia de Ronçana.

D'altra banda, la UCF Santa Perpètua realitzarà el 14 de novembre la presentació de tots els seus equips de la temporada 2015-2016. L'acte tindrà lloc al Centre Municipal de Futbol Paco Navarro a partir de les 16 hores.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]