hola

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert el termini d’inscripcions per a la primera passejada de la nova temporada del cicle A cent cap als cent. L’activitat està adreçada als majors de seixanta anys. La primera sortida tindrà lloc el 19 de novembre a Palau-solità i Plegamans. Les persones interessades es poden inscriure fins al 12 de novembre al Pavelló d’Esports.

Santa Perpètua participa, un any més, en el cicle de passejades per a la gent gran A cent cap als cent. L’activitat és organitzada per la Diputació de Barcelona i diversos consistoris. En aquesta ocasió, Santa Perpètua ha quedat enquadrada juntament amb els municipis de Palau-solità i Plegamans, Corbera de Llobregat i Els Hostalets de Pierola. 

Santa Perpètua acollirà la segona passejada el 27 de gener, mentre que la tercera sortida serà a Corbera el 24 de febrer i la darrera a Els Hostalets de Pierola el 31 de març. 

Les passejades per a la gent gran tenen una molt bona acollida a la nostra localitat. El projecte és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i promou propostes relacionades amb activitats físiques i exercici en general adreçades a persones de més de 60 anys. Aquesta activitat és una eina per a la millora de la salut que promou la cohesió de grups i les relacions interpersonals per tal de millorar la qualitat de vida del col·lectiu de la gent gran. 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ers va adherir l’any 2008 al programa A cent cap als cent, que inclou quatre passejades per temporada. L’objectiu del cicle és fomentar l’interès entre la gent gran a fer caminades amb regularitat, relacionar-se amb el medi ambient i fomentar les relacions interpersonals.  Les passejades compten amb guies especialitzats que donen informació sobre l’entorn.


Foto: Cicle de passejades de 2014 a Santa Perpètua / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada
25 Abr 2024 12:01 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua cau a la pista del Cabrils i encaixa la sisena derrota de la temporada

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada [ ... ]

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]