hola

Marc Otero, de la Joventut Atlètica Sabadell, va ser el guanyador de la primera Night-Trail de Santa Perpètua, que va organitzar el 24 d'octubre el Club Esportiu Fondistes Fem Força. La prova va comptar amb la participació de 122 corredors.


Otero va guanyar la cursa nocturna, de 8 quilòmetres, amb un temps de 29.23. Segon va ser Carlos García, amb 30.54, i tercer Lluís Tort, de la Joventut Atlètica Montcada, amb 30.57. En categoria femenina, la guanyadora va ser María Fanjul amb 38.37, seguida de Núria Isabel Molina, dels Fondistes de la Llagosta, amb 40.11, i de Lidia Pérez, del Club Natació Caldes, amb 43.32. 

El primer atleta local va ser Adolfo López amb un temps de 34.11 i la primera atleta, Cristina Lasheras, amb 45.38. El Club Esportiu Fondistes Fem Força ha fet un balanç positiu de la cursa i té la intenció que aquesta prova tingui continuïtat.

Antonio López guanya la Milla solidària de la Llagosta

D'altra banda, el perpetuenc Antonio López, del Club Atlètic Mollet, va guanyar la Milla solidària de la Llagosta en la seva categoria. La prova es va disputar el 17 d'octubre. Un altre veí de la nostra localitat, Pablo Colao, del Club Atlètic Mollet, va ser segon de la seva categoria en aquesta cursa, mentre que Lucía Gil, del Club Esportiu Fondistes Fem Força, va ser primera.

Joaquim Colomer, setè a la Where Is the Limit Trail de Sant Fost

L'atleta local Joaquim Colomer va quedar setè classificat a la 3a edició de la Where Is the Limit Trail que es va celebrar el diumenge 25 d’octubre a Sant Fost de Campsentelles. La prova de 22,6 quilometres de longitud i 1.148 metres de desnivell, es va desenvolupar per la Serralada de Marina. Colomer va realitzar el recorregut d'aquesta prova de muntanya en un temps d' 1 hora 43 minuts i 6 segons. La cursa estava organitzada per C.E.WITL i l'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles i disposava d'un recorregut curt de 12 quilòmetres i un llarg de 22.

Foto: Podi de la prova / Club Esportiu Fondistes Fem Força

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]