hola

El projecte de rehabilitació de la piscina coberta de Santa Perpètua ha guanyat el Premi Piscina & Wellness Barcelona 2015, en l'apartat d'obres de rehabilitació, atorgat per l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC). L'acte de lliurament del guardó es va celebrar ahir a la nit, coincidint amb el Saló de la Piscina & Wellness Barcelona que, del 13 al 16 d'octubre, reuneix 287 expositors de 449 empreses a la Fira de Barcelona.

El jurat ha destacat la rehabilitació integral que s'ha realitzat en el vas i en les instal·lacions de l'equipament municipal per acabar amb les pèrdues d'aigua de l'antic vas i l'aïllament de la nova rehabilitació així com la substitució de l'equip de desinfecció per un d'electròlisis salina. Per últim, també ha valorat el sistema de climatització i deshumidificació que s'ha instal·lat. 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Julio Pérez, ha expressat que "és un orgull per a Santa Perpètua aquesta distinció" i un reconeixement al projecte que es va realitzar per reformar tota la instal·lació on va destacar "tota la substitució de l'equip de desinfecció que abans es feia per clor i ara per un altre sistema molt més agradable per als usuaris de la piscina". 

L'arquitecta municipal Mercè Sangenís, que va recollir el premi, ha recordat que l'obra va ser "complicada" i que el guardó és un reconeixement a la feina realitzada en aquesta instal·lació. Sangenís ha manifestat que el jurat ha tingut en compte a l'hora d'atorgar el premi totes les millores realitzades a la piscina tant pel que fa la rehabilitació com al nou confort. 

Les obres de la piscina es van iniciar al juliol de 2014 i van finalitzar al mes de gener. L'Ajuntament va adjudicar el projecte de rehabilitació a l'Estudi d'Arquitectura Ricard Balcells, mentre que l'empresa Cots i Claret va executar els treballs. 

Les obres premiades en aquest concurs, que també ha lliurat guardons a les millors piscines residencials i pública, centre wellness i productes innovador i sostenible, formen part d’una exposició ubicada a l’Innovation Zone del Saló de la Piscina. Aquesta fira mostra el més nou en materials, equipament, tecnologies, productes i serveis aplicables a piscines, espais wellness & spa i instal·lacions aquàtiques, tant esportives com recreatives. Paral·lelament, el saló ofereix espais formatius, divulgatius i de networking per dinamitzar aquest sector. Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines (ASOFAP), el Saló ocupa 13.800 metres quadrats al recinte de Gran Via i aplega expositors de 26 països.


Foto: Piscina coberta / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Mig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP
22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria
21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]