El sènior masculí A del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte contra el líder, el Granollers B, per 63 a 77. Els perpetuencs van notar massa les baixes amb les quals afrontaven el partit.

El primer quart va començar amb domini local i amb un parcial de 7 a 0, però el Granollers B va reaccionar. Al final dels deu primers minuts, el marcador era de 15 a 18.  Durant el segon quart, els visitants van ampliar el seu avantatge i van marxar al descans amb un resultat de 28 a 39. A la represa, el Santa Perpètua es va acostar al marcador, però el Granollers B va mantenir els onze punts d'avantatge. Al darrer quart, el domini va ser visitant i el Santa Perpètua va encaixar la segona derrota seguida.

El proper cap de setmana, els perpetuencs aniran a la pista del Col·legi Cultural de Badalona.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]