hola

El Senshi Dojo de Santa Perpètua va participar el 23 de maig en els Jocs escolars de karate, que es van celebrar a Cornellà de Llobregat. La competició va aplegar esportistes des dels més petits fins a 15 anys. Es tracta d’un campionat de promoció dividit per nivells de cinturó. L’entitat de la nostra localitat hi va desplaçar un bon grup d’alumnes. Per a alguns d’ells era la primera competició. Tots van fer un bon paper. Laia Molina va ser segona en kata aleví mixt B; Pablo Moral, primer en kata aleví mixt B; Nil Martínez, segon en kata infantil A; Carla Sánchez, tercera en kata infantil A i primera en kumite infantil A més de 40 quilos; Jordi Molina, primer en kata infantil B i primer en kumite infantil A més de 45 quilos; Mei Altayó, primera en kata infantil C i primera en kumite infantil B menys de 40 quilos; Raúl Ternero, primer en kata juvenil B i primer en kumite juvenil B menys de 55 quilos i Eric Pablos, segon en kata cadet B i tercer en kumite cadet B més de 60 quilos.

D’altra banda, el 16 de maig, el Senshi Dojo va participar en el tercer Torneig de karate de l’Hospitalet, que va comptar amb la participació d’alguns dels millors clubs de Catalunya. Mei Altayó va ser segona en kata infantil; Mª Carmen Ruiz, primera en kata cadet; Cristina Ruiz, segona en kata cadet; Jordi Molina, segon en kumite infantil més de 40 quilos; Raúl Ternero, primer en kumite juvenil menys de 45 quilos i Silvia Sánchez, primera en kumite júnior més de 56 quilos.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]