hola

La Regidoria d’Esports se suma a la commemoració del Dia Internacional de l’Activitat Física, que s’ha celebrat el 6 d’abril, amb un àmplia programació d’actes que es portaran a terme entre el 13 i el 17 d’abril.

Durat la setmana, s’han programat jornades de portes obertes a les activitats dirigides d’aquagim, krossfit, ciclisme indoor, pilates, fitpump, GAC / TBC i katumba (balls llatins coreografiats). A més, s’instal·larà a la piscina una exposició de les piràmides d’activitats física, que recullen els beneficis, els trucs per ser més actius i la piràmide d’alimentació. Personal de la Regidoria explicarà l’ús dels diferents elements saludables que es troben instal·lats a diversos punts del municipi. El dimarts 14 d’abril s’ha programat una sessió de 9.30 a 10.30 h al Parc dels Ametllers; el dimecres 15, de 18 a 19 h davant del Pavelló; i el dijous 16 d’abril de 9.30 a 10.30 h al Parc Municipal. Enguany, l’objectiu de la programació és difondre el missatge Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia. Aquest any, el lema és Sedentarisme=malaltia, activitat física=salut. Les jornades de portes obertes de les activitats dirigides es poden consultar a l’agenda d’aquesta edició.


Foto: imatge dels elements saludables davant del pavelló d'Esports / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot
18 Abr 2024 09:13 - RedaccióEl primer equip masculí del CH Santa Perpètua cau a la pista de l'Olot

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure diumenge a Olot per 8 a 4. Els gols [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca
18 Abr 2024 09:12 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya a la Roca

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge per 72 a 40 la Roca. Al final del primer [ ... ]

Bruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base
17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]