El primer equip de la Unificació Club de Futbol Santa Perpètua va guanyar dissabte per 6 a 0 el Palau. Els perpetuencs van ser molt superiors als seus rivals i haurien aconseguit més gols si no hagués estat per les errades arbitrals.

El Santa Perpètua va disposar des del primer moment d'ocasions. Al minut 12, un defensa va treure una pilota que ja entrava a la porteria després d'un cop de cap de Riverola. Tres minuts després, Lamas va fer l'1 a 0.

El 2 a 0 el va marcar Palma al minut 25 després de rebre una passada de Pato.

Dani Martínez va perdonar el 3 a 0 al minut 32 i Palma va aconseguir el seu segon gol al minut 35 amb un xut ajustat al pal des de fora de l'àrea.

Iván va evitar el 3 a 1 amb una gran intervenció i a la següent jugada Pato va rebre una falta dins de l'àrea visitant. L'àrbitre va assenyalar penal i va expulsar un jugador del Palau.

Dani Martínez va fallar el penal, però Lamas va aprofitar el rebuig del porter per marcar el 4 a 0.

La segona part, va començar amb un llançament de falta de Dídac Fernández al pal. Al minut 59, Guillermo Palma va culminar una gran acció personal amb el 5 a 0.

Després l'àrbitre va anul·lar dos gols legals de Pato per fora de joc i no va xiular un penal molt clar a favor del Santa Perpètua.

Al minut 89, Rubén Palma va establir el definitiu 6 a 0.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]