Actualitat - Esports

El sènior de l'Sport Sala va començar l'any encaixant diumenge una derrota sorprenent a la pista del cuer, el Roger's Atlètic Català, on va perdre per 4 a 3. Els de la nostra localitat, que van afrontar el partit amb moltes baixes, van perdonar massa de cara a porteria, mentre que el seu rival va aprofitar pràcticament totes les oportunitats que va tenir.

L'Sport Sala va inaugurar el marcador amb un gol d'Iván. Els locals van empatar i Héctor va fer l'1 a 2. Abans del descans, va arribar l'empat a dos i Ángel va tornar a posar per davant els perpetuencs.

El Roger's Atlètic, que encara no havia guanyat cap partit, li va donar la volta al marcador a la segona part.

esprés d'aquesta derrota, el conjunt de Santa Perpètua és onzè al grup 1 de la Primera Catalana amb 13 punts. Dissabte, rebrà la visita del Vilamajor, que és novè també amb 13 punts, mentre que diumenge jugarà el partit ajornat en el seu dia a la pista del Pícnic Nou Barris, que és vuitè amb 15 punts.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]