hola

piscina_0041Actualitat - Esports

La Regidoria d'Esports organitza dos caps de setmana de portes obertes de la nova piscina coberta de Santa Perpètua. L'equipament, que ha estat en obres des de fa sis mesos, es reobrirà aquest dissabte 17 de gener amb visites guiades per les instal·lacions i amb la possibilitat de practicar l'esport de la natació una estona per tal que tota la ciutadania pugui estrenar la nova piscina coberta. També hi haurà jornades de portes obertes aquest diumenge i el proper cap de setmana. El servei i les activitats per als usuaris habituals i abonats s'iniciarà el proper dilluns dia 19 de gener en els horaris habituals.

Les portes obertes de la nova piscina coberta seran demà i el proper dissabte, de 9 a 20 hores; i els dos diumenges de gener, de 9 a 14 hores. Durant les jornades, la Regidoria d'Esports ha programat visites guiades per tot l'equipament, a les 11, 12 i 13 hores els quatre dies, i a les 17 i 18 hores també els dissabtes. L'inici de les visites serà a la recepció de la piscina. L'objectiu, segons ha detallat la Regidoria, és que la ciutadania pugui conèixer i gaudir de les noves instal·lacions. Per aquest motiu, també hi haurà la possibilitat que tothom que vulgui practiqui lliurement l'esport de la natació i comprovar el nou sistema de depuració de l'aigua sense productes químics.

Aquesta és una de les novetats més destacades que presenta la nova piscina. Es tracta de la combinació de dos sistema de tractament: la desinfecció per ultraviolat, per una banda, i l'electròlosi salina, de l'altra, que permeten obtenir un aigua més saludable i de millor qualitat i alhora suposen un estalvi d'energia i de consum. Altres beneficis que presenta aquest nou sistema són que es redueixen els riscos de trastorns oculars i d'irritació de la pell dels usuaris i s'evita l'olor a clor.

El cap d'Esports de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Jordi Bonàs, ha explicat que tothom que vulgui podrà fer ús de la piscina tal i com està pensada a l'hivern exclusivament per a la pràctica de la natació, seguint les normes d'ús i cop a màxim durant 45 minuts. L'altra opció de veure la nova piscina coberta és a través de les visites guiades

Les obres de la piscina han consistit principalment en la reforma del vas, en el canvi dels sistemes d'impulsió i retorn d'aigua i en la millora de les condicions climàtiques i de conservació de la temperatura ambiental de la piscina. L'Ajuntament va adjudicar els treballs a l'empresa Cots i Claret per un import de 665.872,91 euros, dels quals 626.522 han estat sufragats per una subvenció de la Diputació de Barcelona.

A més d'aquesta actuació, el Consistori ha executat altres millores a l'equipament com la reforma dels vestidors i la zona de dutxes i la millora del confort d'aquests espais amb la instal·lació d'un circuit independent de radiadors.

Foto: imatge de les noves instal·lacions / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès
24 Abr 2024 11:11 - RedaccióEl primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua guanya el Vilanova del Vallès

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Vilanova del Vallès per 3 [ ... ]

Laura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau
23 Abr 2024 10:56 - RedaccióLaura Vicente guanya la Copa de la Reina, amb el Generali Palau

Laura Vicente va guanyar diumenge amb el Generali Palau la Copa de la Reina d’hoquei patins en imposar-se [ ... ]

El femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells
23 Abr 2024 09:21 - RedaccióEl femení del CH Santa Perpètua derrota el Bigues i Riells

El primer equip femení va derrotar per 4 a 3 el Bigues i Riells amb dos gols d’Aina, un de Sara i [ ... ]