Futbol

Actualitat - Esports

Un gol de Pato al minut 90 va donar el triomf dissabte al primer equip de la UCF Santa Perpètua contra el Polinyà Atlètic. Els perpetuencs es van imposar per 2 a 1 i van sumar la tercera victòria seguida, la primera del 2015.

El Santa Perpètua va disposar d'ocasions molt clares per deixar sentenciat el partit abans, però la manca d'encert va fer que els locals haguessin de patir fins al final per aconseguir el triomf. Al minut 22, Guillermo Palma es va quedar sol davant del porter, però no el va poder superar. Poc després, els visitants van marcar el 0 a 1 en una jugada de possible fora de joc, molt protestada pels locals. Al minut 32, Pato va donar una assistència a Guillermo, que tampoc no va aprofitar en una nova ocasió del Santa Perpètua. Tot just abans del descans, Adán va evitar amb una bona intervenció el 0 a 2. L'àrbitre no va estar gaire encertat a l'hora d'assenyalar els fora de joc i va perjudicar els perpetuencs. Al minut 51, Guillermo va desaprofitar una nova ocasió de gol.

Dani Martínez, que estava lesionat, va escalfar una mica a la banda, però finalment no va sortir al camp, perquè no tenia bones sensacions. Tot i aquesta important baixa, el Santa Perpètua li va donar la volta al marcador. Abans, però, el Polinyà Atlètic va enviar una pilota al travesser.

Els darrers minuts van ser de pressió constant del Santa Perpètua davant d'un conjunt visitant que perdia tot el temps que podia. Al minut 85, Rubén Palma, que tornava a jugar després d'uns mesos sense fer-ho per motius de feina, va aconseguir un gran gol des de fora de l'àrea.

Finalment, Pato va marcar el 2 a 1 després de quedar-se sol amb el porter i superar-lo.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]