Actualitat - Esports

El sènior de l'Sport Sala va perdre dissabte per 3 a 6 contra el líder, el Canet, que ha guanyat tots els partits que ha disputat. Es trencava així una ratxa del conjunt perpetuenc de quatre jornades sense conèixer la derrota, en les quals ha aconseguit tres victòries i un empat. El partit contra el líder va ser molt disputat, però, al final, els visitants van demostrar ser superiors. Saúl va marcar l'1 a 0 després de recuperar una pilota.

El Canet va empatar en el minut 4 en un xut llunyà. A partir d'aquí, els dos equips van disposar de diverses ocasions, però no va ser fins al minut 18 que no es va tornar a moure el marcador. El Canet va aconseguir l'1 a 2 amb el qual es va arribar al descans. Durant la primera part, el porter local David va estar molt bé i va tenir intervencions de molt de mèrit. A la segona part, va sortir Castillo sota pals i també va estar molt encertat. Ángel va empatar al minut 5 de la segona part i Sergio, de penal, va posar per davant a l'Sport Sala. Era el minut 8. Poc després, va arribar l'empat a tres. El Canet va ser superior en el tram final del partit, sobretot a partir del 3 a 4, que va marcar al minut 14. L'Sport Sala va arriscar amb porter-jugador i va encaixar altres dos gols. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, l'Sport Sala jugarà a Malgrat.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]