Actualitat - Esports

El conjunt amateur de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte a Palau per 0 a 2. Els perpetuencs sumen tres jornades seguides sense perdre, en les quals han guanyat dos partits, els dos fora de casa, i n'han empatat un. Els dos gols del partit contra el Palau van arribar a la primera part. Dani Martínez va fer el 0 a 1 i Pato, el 0 a 2. Durant els primers 45 minuts, els perpetuencs van ser clarament superiors al seu rival. A la segona part, es van igualar les forces, però els de la nostra població no van patir per sumar un nou triomf.

El proper cap de setmana, el Santa Perpètua jugarà al camp de l'Atlètic del Vallès.

El Santa Perpètua és novè amb 13 punts.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]