BàsquetActualitat - Esports

El conjunt sub-25 masculí del Club Bàsquet Santa Perpètua es manté invicte i líder després de guanyar dissabte el Sant Andreu Natzaret per 82 a 72. Els perpetuencs van fer un bon partit davant d'un equip situat també a la part alta de la classificació.

El primer quart va acabar amb un resultat de 23 a 20. Durant el segon quart, el Santa Perpètua es va arribar a situar tretze punts per davant, 41 a 28, però els visitants van reaccionar i, al descans, el marcador era de 43 a 38.

Els perpetuencs no van poder deixar sentenciat el partit fins al darrer quart, que van començar amb un 61 a 53 favorable. Els locals es van posar quinze punts per sobre i el Sant Andreu ja no va poder reaccionar.

El proper cap de setmana, els de la nostra població aniran a la pista del Bàsquet 3 Viles.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]