El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte el Castellterçol per 6 a 0 en el retorn a la competició després del parèntesi nadalenc. Els de Marc Carrasco van ser molt superiors al penúltim classificat, que es va presentar a la nostra localitat amb només onze jugadors.

El primer gol el va marcar Palma al minut 12. Set minuts després, Pau no va poder superar el porter en una jugada d’u contra u. Al minut 32, el Santa Perpètua va reclamar penal per unes mans després d’un xut de Nil que anava a porteria, però l’àrbitre no el va assenyalar.

El 2 a 0 el va fer Pau en una bona acció d’atac dels locals al minut 33. Abans del descans, Nil va aconseguir el 3 a 0 després de rebre una assistència de Pau.

A la segona part, el Santa Perpètua no va baixar el ritme. Al minut 53, el porter va evitar un gol de Pau. Poc després, l’àrbitre no va assenyalar un penal sobre Marc, que, al minut 62, va fer el 4 a 0 després d’una centrada de Jorge. El 5 a 0 va ser obra d’Iker, de cap, al minut 82. En el temps afegit, Eric va tancar la golejada.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]