El sènior A de l'Sport Sala va guanyar dissabte el líder, el Cerdanyola 2006, per 5 a 2. Els perpetuencs van fer un gran partit i van finalitzar l'any amb una victòria de prestigi.

L'Sport Sala només va necessitar sis segons per marcar l'1 a 0 en una jugada assajada que va finalitzar Pau. Els de la nostra localitat van tenir després més ocasions en accions de Gallardo, Máñez i Albert, però la pilota no va entrar.

Durant la primera part, l'Sport Sala va estar molt bé en defensa. Marc Casado va tenir intervencions de mèrit sota pals.

Els primers minuts de la segona part van ser de clar color visitant. El líder va empatar al minut 2 i, poc després, es va posar per davant.

L'Sport Sala va reaccionar. Gallardo va tenir dues ocasions molt clares, que no va aprofitar. Els visitants també van disposar d'una oportunitat per distanciar-se en el marcador. Al minut 7, Alegría va xutar contra el travesser. Dos minuts després, el mateix Alegría va empatar després de rebre una passada d'Iván.

Els darrers minuts van ser decisius en el triomf perpetuenc. Iván va transformar un doble penal al minut 17. Dos minuts més tard, Pau va recuperar una pilota i Gallardo va anotar el 4 a 2. Després va ser expulsat un jugador visitant i Alegría va posar el 5 a 2 al marcador a falta de 33 segons per al final.

L'Sport Sala acaba l'any a la part alta de la classificació amb 17 punts, a quatre del Cerdanyola 2006, que manté el liderat.

El conjunt perpetuenc no tornarà a jugar fins al 14 de gener, quan es desplaçarà a la pista del Barri Can Calet.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]