La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Cabrils per 85 a 68. Al final dels primers deu minuts, els perpetuencs dominaven per 18 a 11. Al descans, el resultat era de 42 a 29. A la represa, el partit es va igualar, però sempre amb avantatges locals.

La Perpetuenca suma set victòries i una derrota. Diumenge, jugarà a la pista del Llinars B, el cuer, un partit ajornat.

També en sèniors, el Llar-56-CB Santa Perpètua Blanc va guanyar per 83 a 66 el Sant Nicolau 2 i el Santa Perpètua Verd va descansar. El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans.

El sub-21 femení va perdre per 44 a 50 amb el Sant Jordi Rosa i també descansarà el proper cap de setmana.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]