El sènior A de l’Sport Sala es consolida al capdavant de la classificació al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana després de guanyar dissabte per 8 a 4 l'Atlètic Català. Els visitants van inaugurar el marcador al minut 1. L'Sport Sala va reaccionar i va remuntar amb un gol d'Albert i un altre d'Iván. Abans del descans, l'Atlètic Català va empatar.

Al començament de la segona part, Albert va fer el 3 a 2 i, després, Naranjo va aconseguir el 4 a 2. L'Atlètic Català no es va rendir i va retallar les diferències.Els perpetuencs es van tornar a distanciar amb gols d'Iván i de Gallardo. Els visitants van fer el 6 a 4. Marc i Albert van posar el definitiu 8 a 4 al marcador.

L'Sport Sala és el líder amb 48 punts i el proper partit el jugarà a la pista del 5 Tiana, que és el penúltim classificat.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]