Quarta victòria seguida del Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua. El conjunt que entrena Isra Gómez es va imposar dissabte a la Salle Bonanova White per 66 a 64. El primer quart va finalitzar amb un marcador de 13 a 14. Al descans, els perpetuencs perdien per 27 a 36. El tercer quart va acabar amb un resultat de 44 a 54. El Llar 56 va iniciar el darrer quart amb un parcial favorable de 13 a 0 i li va donar la volta al marcador. Els últims minuts van ser molt emocionants. El conjunt perpetuenc va estar millor que el seu rival i va guanyar el partit.

El Llar 56 és antepenúltim amb sis victòries i deu derrotes. El cap de setmana, jugarà dos partits. Dissabte, rebrà la visita del Dominiques de Barcelona i, diumenge, jugarà a la pista de la Salle Horta.

D'altra banda, el sènior B del CB Santa Perpètua va caure dissabte a la pista del Collblanc C per 75 a 30. Els perpetuencs rebran ara la visita del Diagonal Mar Front Marítim Blau.

Per la seva part, el sènior femení va guanyar dissabte el Bàsquet Nou Barris per 55 a 40 i va sumar la setena victòria de la temporada. El seu proper rival serà el Pedagogium, que és el cuer.

0
0
0

El CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència
09 Maig 2024 09:11 - RedaccióEl CH Santa Perpètua perd i es troba a sis punts de la permanència

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va caure dissabte per 2 a 9 contra el Palafrugell. [ ... ]

La Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural
08 Maig 2024 10:13 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua perd a la pista del Sant Crist-Cultural

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 64 a 58 a la pista del Sant Crist-Cultural [ ... ]

Alan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona
07 Maig 2024 09:12 - RedaccióAlan Garcia, campió d'Espanya júnior de bàsquet amb el FC Barcelona

El perpetuenc Alan Garcia es va proclamar dissabte campió d’Espanya amb l’equip júnior del FC [ ... ]